Jouw foto als eyecatcher in je interieur

22/12/2013 09:18

Steeds meer mensen waarderen een bijzonder element als eyecatcher in hun interieur. Het voegt iets toe aan de ruimte, verleidt en daagt uit. Dit kan een kunstwerk, een bijzondere voorwerp of een imposante foto zijn. Deze voorbeelden laten zien hoe je eyecatchers een bijzondere plek geeft in je interieur. Wanneer je een dagje op pad bent geweest om foto’s te maken heb je vast wel een mooie pic geschoten die een ware eyecatcher kan worden. We bespreken de nieuwste trends op het gebied van foto’s in je interieur en geven voorbeelden hoe je deze tot creatieve en imposante eyecatchers kunt verwerken.

Nieuwe materialen

Foto’s op canvas is leuk, maar oud nieuws. Inmiddels zijn er nieuwe technieken ontwikkeld die het mogelijk maken om foto’s te drukken op bijvoorbeeld plexiglas, aluminium, behang, kunststof of hout. Laatst genoemde is wel bijzonder vanwege het natuurlijke materiaal. Door de noesten en nerven komt de foto nog meer tot leven! Probeer ook eens nieuwe materialen uit en kijk wat past bij jouw stijl.

Vormen

Het standaard fotolijstje heeft zijn beste tijd gehad. Probeer wat meer te spelen met de vormen en denk out of the box, soms letterlijk. Laat je niet beperken tot de maat van de foto(’s) maar durf ruimer te denken. Op dit inspiratieplatform vind je veel originele creaties voor het verwerken van foto’s in je interieur.

Hoe groter, hoe beter

Tot slot is een echte eyecatcher iets waar je niet omheen kunt. Je oog wordt er steeds naartoe getrokken. Wil je echt indruk maken met je foto? Kies er dan voor om een hele wand te bedekken met jouw foto! Er zijn verschillende opties om dit te realiseren zodat echt niemand  het meer zal ontgaan.