Een leuk initiatief van de NS en National Geographic

14/09/2013 07:51

National Geographic is in samenwerking met de NS aan het begin van deze maand begonnen met een reizende fototentoonstelling die op verschillende stations in Nederland te bezichtigen is. De expositie zal gedurende 6 maanden iedere maand naar een ander station verhuizen.

De foto’s op de expositie zijn gemaakt door verschillende wereldberoemde fotografen en het zijn volgens National Geographic de mooiste foto’s uit het eigen archief. Hoeveel foto’s er precies worden tentoongesteld is niet bekend, maar als je in de buurt van een station bent dan is het wellicht leuk om een kijkje te nemen.

De expositie is in september te zien in Rotterdam, in oktober in Utrecht, in november in Leiden, in december in Eindhoven, in januari in Den Haag en tot slot in februari in Arnhem. Zelf zal ik waarschijnlijk moeten wachten tot januari, wanneer de foto’s neerstrijken in Den Haag, maar ik ben zeker van plan om te kijken wat de NS en National Geographic ervan hebben gemaakt. De toegang is gratis, dus daar hoef je het niet voor te laten!